0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94105

structure-base-bare-beige

Structure Base Bare Beige.O bază flexibilă,întărește placa unghială, acționează ca un promotor adeziv pe unghia naturală, asigurându-i rezistență și posibilitatea de a acoperi imperfecțiunile unghiei naturale.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

structure-base-bare-beige

Cod: 94105

structure-base-bare-beige

37,99 Lei

Adaugă în Coş

Structure Base Bare Beige este o bază Rubber cu  vâscozitate crescută ,nu îngălbenește unghia în lampă,nu curge ceea ce face ca oja semipermanentă să dureze mai mult.Ideală pentru modelarea apexului,prelungirea unghiei pe șablon sau fixarea unghiei ciupite.Compatibilă cu toate sistemele Lilly Nails. Structure Base Bare Beige,este un bun adeziv pentru ornamente nail art(crystal,preciosaMAXIMA, rhinestone.

Mod de aplicare : Mătuiți unghia naturală cu un buffer granulatie de la 180 sau240.Aplicați soluțiile pregătitoare Superbond .Aplicați Structure Base Bare Beige, modelați apex și polimerizați 120sec în lampaUV/LED. Stergeți stratul de dispersie cu un șervețel îmbibat în Cleanser. Poate fi îndepartat cu Soak-Off Solution .Aplicati ulei de cuticule Citrus,B;ossom sau Lily Flower

Certificat:Documentații Solutii

Made in Sweden

Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.