0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 87235

Seashell Auriu

Seashell Auriu , pigment chameleon cu efect de curcubeu. Oferă un finisaj metalic unghiuței cu o suprafață lucioasă ce poate fi personalizat de tine în funcție de culoarea aleasă.Seashell auriu, realizează degradeuri spectaculoase multicolore cu o granulație extra fină.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Seashell Auriu

Cod: 87235

Seashell Auriu

51,49 Lei

Adaugă în Coş

Seashell Auriu.Pigmenții chameleon sunt pigmenți de schimbare a culorii,sunt compuși din cristale fulgi de înaltă transparență.Pigmenții chameleon își schimbă culoarea în funcție de lumină și din unghiul în care priviți.

Mod de utilizare: Aplicați gelul UV sau oja semipermanentă pe unghie,polimerizati 40 sec. în lampa UV/LED.Aplicați High Shine Top Coat fără strat de dispersie, polimerizati 60 sec.în lampa UV/LED.,Aplicați pigmentul Seashell cu ajutorul unei pensule de silicon pe toata suprafata unghiei,îndepărtați surplusul cu o pensula evantai.Polimerizati 60 sec.în lampa UV/LED.Sigilati cu High Shine Top Coat sau I’M Glossy.

Pentru mai multe idei și inspirație, vă rugăm să ne vizitați pe Facebook Lilly Nails ROMANIA!


Culoare: AURIU
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.