0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 1633

Sculpting Gel Clear 30ml

Sculpting Gel Clear .  Este un gel de construcție cu vâscozitate mare un gel excelent atât pentru începători cât și pentru profesioniști.Sculpting GEL Clear, este un gel rezistent la șocuri cu o aderență foarte bună nu provoacă alergii,nu îngalbenește placa unghială și nu produce senzația de ardere în timpul polimerzării în lampa UV/LED.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Sculpting Gel Clear 30ml

Cod: 1633

Sculpting Gel Clear 30ml

121,99 Lei

Adaugă în Coş

Sculpting Gel Clear ,,It’s good to follow the trend''.Traducem toată această experiență în produsele noastre și oferim clienților noștri toată valoarea sa fiind punctul nostru forte principal, o experiență extinsă de la primii noștrii clienți am reușit împreună să creăm Gama de Geluri Lilly Nails,acceptănd sfaturi,de la alegerea produsului și pănă la crearea mărcii.Unghii perfecte,inspirație,produse de calitate cu o formula modernă cu o excepțională flexibilitate și rezistență. Gelurile Lilly Nails, marcă unică,atât prin consistența lor căt și prin proprietațile lor unice ușor de modelat se potrivesc perfect pe orice formă si textură de unghie.Ideal pentru constructie șablon ,tipsuri chiar și pe unghia naturală.Se recomandă aplicarea soluțiilor pregătitoare PRIMER/SUPERBOND și Gel de Bază.Se sigilează cu High Shine sau Glossy.Vâscozitatea acestui gel este mare autonivelantă textură matăsoasă,ușor de modelat,nu se fisurează la pilit.Are un aspect natural,potrivit pentru Babyboomer sau French.Recomandat și îndrăgit atat de profesioniști căt și de bobocei începători. Fii creativă cu produsele Lilly Nails Romania!


Culoare: TRANSPARENT
Gramaj: 30ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.