0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 21908

Pudra Acrilica Ivory Shimmer

Pudra Acrilica Ivory Shimmer.  Ideală pentru a realiza modele 3D,diferite modele și ornamente,un produs de înaltă calitate și foarte pigmentată .Ușor de aplicat,are o bună aderență si de lungă durată.Nu îngălbenește placa unghială,nu se desprinde,nu crapă șinu face bule de aer ,iar în combinație cu lichidul special acrylic Winning obțineti o manichiură superbă si de durată.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Pudra Acrilica Ivory Shimmer

Cod: 21908

Pudra Acrilica Ivory Shimmer

37,99 Lei

Adaugă în Coş

Pudra Acrilica Ivory Shimmer. Pudrele acrilice sunt formate prin unirea a două produse monomer și polimer.Odata cu unirea acestor două produse,se creează așa numite perle umede care formează unghia acrilică cu ajutorul soluției acrilice și pensula specială de acryl.Pudra Acrilică Glitter Lilly Nails,de o calitate superioară,extrem de fină,flexibilă ,se întărește repede și ușor de modelat.

Instrucțiuni de folosire: Introduceți vârful pensulei în soluția Winning.Introduceți pensula umedă în pudra acrilică,luați o cantitate mică de pudră și aplicați pe unghie.Lasați să se usuce la aer.După finisare,aplicați finish-ul. 


Culoare: NUDE
Gramaj: 10g
Tip produs: SHIMMER
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.