0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 86451-c

Preciosa MAXIMA Crystal

Preciosa MAXIMA Crystal.Preciosa este un producător mondial de cristal tăiat și este specializat în principal în producția de cristale, perle și alte pietre semiprețioase de modă de cea mai înaltă calitate și într-o varietate de forme, culori și dimensiuni.Aplicarea pietrelor Preciosa poate fi aplicată pe multe suprafețe diferite, cum ar fi textile și unghii. Pentru cele mai bune rezultate pe unghii, vă recomandăm să folosiți Structure Base Lilly Nails pentru aderență. Expunerea la razele UV nu afectează luciul sau durabilitatea cristalului.

Opţiuni disponibile

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Preciosa MAXIMA Crystal

Cod: 86451-c

Preciosa MAXIMA Crystal

29,99 Lei

Adaugă în Coş
Preciosa MAXIMA Crystal.Preciosa este cunoscută în întreaga lume pentru tehnologia sa unică PRECIOSA® Hi-Pure Crystal ™. Marca PRECIOSA® Genuine Czech Crystal ™ este o garanție pentru cea mai bună calitate a cristalului ceh de la Preciosa.Timp de cinci secole,Preciosa îmbină perfect tradiția antică cu cele mai inovatoare noi tehnologii pentru a crea cristale și pietre fine,bijuterii de o calitate fără egal.Fondat în Valea Cristalului din Boemia,nisipul local pe care îl folose este bogat în oxid de siliciu,ceea ce îl face ideal pentru fabricarea cristalului.Preciosa este liderul global în producția de produse din cristal,cu o istorie etica si cu o măestrie adevărată,disponibil pentru creațiile dumneavoastră personalizate de lux atât pentru o ținută elegantă cât și aplicat ,acum Lilly Nails vi le oferă și pentru un elegant design de unghii.Realizate manual și cea mai mare linie premium de cristale Preciosa Light Peach cristale de înaltă calitate are o scânteie într-un ton de cais minunat. Piatra are spatele plat. Disponibil în cinci dimensiuni diferite.Respectă cele mai înalte standarde din industria de calitate și certificare ecologică.Fațetare superioară,oferă o strălucire maximă.Tăieri suplimentare pentru proprietăți de neegalat și refracția luminii.Sortarea strictă si controlul calitații oferă consistența în dimensiune,formă și strălucire.Pentru aderență pe unghiuță folosiți Structure Base.
Diagrama dimensiunilor
ss5 - 1,70-1,90 mm
ss7 - 2,10-2,30 mm
ss9 - 2,50-2,90 mm
ss12 - 3-3,20 mm
Disponibil:
 Recipient Diamant -100buc

Tip produs: STRASURI CRISTALE
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.