0Wishlist
0Cosul meu

Cod: SZW8212

Magic Powder Rosu

Magic Pigment Rosu ,pigment extra fin, pot fi folosiți în diferite modele de nail design, deasemenea pot fi adăugate sau amestecate atât în gel cât și în acryl.Decorațiunile LillyNails,sunt de cea mai bună calitate,frumos si elegant prezentate,schimbă  complet manichiura într-una magnifică si de durată.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Magic Powder Rosu

Cod: SZW8212

Magic Powder Rosu

18,49 Lei

Adaugă în Coş

Magic Pigment Rosu.Tendința unghiilor extrem de pigmentate , este din ce în ce mai populară.Există multe instrumente pe care le puteți folosi pentru a aplica pigmentul,cum ar fi un burețel de machiaj sau un instrument din silicon.Încercați să evitați folosirea degetului pentru aplicare eliminând contaminarea cu uleiurile care vin în contact cu produsul .

Mod de utilizare: Aplicati culoarea preferată,polimerizați 40 sec.în lampa UV/LED.Aplicați High Shine Top Coat fără strat de dispersie, polimerizati 60 sec.in lampa UV/LED.Aplicati pigmentul Chrome cu ajutorul unei pensule din silicon pe toata suprafata unghiei,îndepartați surplusul cu o pensula evantai.Polimerizati 60 sec. în lampa UV/LED.Sigilați cu High Shine Top Coat,sau I’M Glossy. 


Colectie: Magic Powder Collection
Culoare: Roșu
Gramaj: 2g
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.