0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 12103

Invicta Cover Natural 30ml

Invicta Cover Natural poți realiza diferite forme de unghii într-un timp atât de scurt.Cu o formula inovatoare si vâscozitate medie este extrem de ușor de modelat,nu se prelinge și nu produce senzația de ardere în timpul polimerzării în lampa UV/LED, are același aspect de porțelan exclusiv ca întreaga gamă Invicta.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Invicta Cover Natural 30ml

Cod: 12103

Invicta Cover Natural 30ml

119,99 Lei

Adaugă în Coş

Invicta Cover Natural este o combinație dintre acryl si gel prezintă maleabilitatea unui gel si rezistența unui acryl.Invicta Lichid este soluția specială pentru Invicta acrylgel are un miros plăcut de citrice si rol de modelare(compatibil doar cu sistemul Invicta).Se aplică cu pensula specială Invicta nr 4 sau nr 6.Vă ajută la realizarea unghiilor tehnice ,construcție pe șablon,fixează unghia ciupită sau poate fi aplicată direct pe unghia naturală.Vă lasă timp de execuție.Timpul de polimerizare 60sec.în lampa UV/LED.Cu acest Set poți realiza diferite forme și tehnici de unghii într-un timp atât de scurt.

Mod de aplicare: Mătuiți unghia naturală cu un buffer granulație de la 180 sau240. Ștergeți unghia cu un servețel îmbibat în Cleanser.Aplicați soluțiile pregătitoare Superbond. Aplicați gel de bază,pensulat strat subtire,la o distanță mică față de cuticulă,polimerizați 60sec.în lampa UV/LED.Turnați puțină soluție într-un pahar mic și cu ajutorul spatulei luați puțin din Invicta acrylgel si o aplicați pe unghie,umeziți pensula Invicta no 4 sau 6 în soluție și o aplicați pe unghiuță,dați forma dorită,polimerizați 30sec(.străngeți lateralele unghiei construite cu o pensetă curba C) și terminați procesul de polimerizare 60sec.UV/LED.Se pilește extrem de ușor.Recomandat pentru unghii tehnice Baby Boomer sau French. A se aplica activator(accelerator) înainte de finish, pentru o mai bună aderență.Sigilați cu finish High Shine sau Glossy.


Gramaj: 30ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.