0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 85061

Glittermix Basic Holo Negru

Glittermix Basic Holo Negru .Visezi la un stil care să încânte stilul tău,alege Glittermix Basic Holo Negru   !Efectul de ochi de pisică,asupra unghiilor va fi perfect pentru toate care iubesc strălucirea și în același timp nu suportă plictiseala.O manichiură care în funcție de unghiul luminii arată întotdeauna diferit.Nu vei fi surprinsă...

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Glittermix Basic Holo Negru

Cod: 85061

Glittermix Basic Holo Negru

18,49 Lei

Adaugă în Coş
Glittermix Basic Holo Negru Lilly Nails vă oferă inspirație pentru orice ocazie,obiectivul nostru este să vă menținem unghiile lungi frumoase și sănatoase.Tendința unghiilor cu pudrele holografice este din ce în ce mai populară și mai apreciată.Pudrale Halo, sunt coloranți difractivi ușori ,care generează aspectul unui curcubeu multiplu,luminos,producănd prisme care se deplasează peste o culoare argintie lichidă.Combinația dintre culoarea curcubeului,și al culorii argintii cât și dimensiunea particulelor fine din pigmenti numiți și,,SpectraFlair'',creează aspectul metalic argintiu,irizat,atrăgator numit Holographic.Pudrele Halo,sunt pigmenți ultra subțiri sub formă de fulgi de dimensiuni micronice.

Mod de aplicare: Pregătiți unghia naturală cu un buffer 180/240 .Aplicați soluțiile pregătitoare Primer/Superbond.Aplicați Structer Base și polimerizati 60sec.în lampa UV/LED

Amestecați Glittermix Basic Holo Negru cu un gel UV transparent și aplicați-l pe unghie,fără să polimerizați, puneți magnetul Lilly Nails aproape de unghie timp de 5-15 sec.(nu atingeti unghia), pentru a obține efectul Cat Eye, polimerizați 60sec.în lampa UV/LED.

Sigilați cu I’M GLOSSY sau Super Shine Aplicați ulei de cuticule Citrus sau Lilly Flower. Se îndepărtează cu Soak-Off Solution Lilly Nails.

Colectie: Basic Holo Collection
Culoare: NEGRU
Gramaj: 10g
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.