0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 84019

Glitter Mix Maud

Glitter Mix Maud. Sunt o combinație între paiete,fulgi și glitter de înaltă transparență.Glittermix prezintă culori schimbătoare și un efect puternic de curgere a culorilor dacă priviți din mai multe unghiuri.Glitter mix Lilly Nails,găzduiește cele mai fabuloase idei de manichiură și artă în unghii!Vă oferim de la stiluri și modele creative clasice la cele mai superbe forme și culori uimitoare pentru orice ocazie,plus sfaturi pentru unghii lungi de artă.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Glitter Mix Maud

Cod: 84019

Glitter Mix Maud

18,49 Lei

Adaugă în Coş
Glitter Mix Maud.  Sunt o combinație între paiete,fulgi și glitter de înaltă transparență.Glittermix prezintă culori schimbătoare și un efect puternic de curgere a culorilor dacă priviți din mai multe unghiuri.Glitter mix Lilly Nails,găzduiește cele mai fabuloase idei de manichiură și artă în unghii!Vă oferim de la stiluri și modele creative clasice la cele mai superbe forme și culori uimitoare pentru orice ocazie,plus sfaturi pentru unghii lungi de artă. 
Culoare: AURIU
Gramaj: 10g
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.