0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94267

Gel Polish Vintage Velvet

Gel Polish Vintage Velvet WoW! Oja semipermanenta Lilly Nails se deosebește prin culori intens pigmentate cu putere mare de acoperire încă de la prima aplicare.Ojă profesională intens pigmentată, un hibrid între gel și oja normală,cu o textură cremoasă ce își păstrează strălucirea o lungă periodă de timp.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Vintage Velvet

Cod: 94267

Gel Polish Vintage Velvet

37,99 Lei

Adaugă în Coş

Gel Polish Vintage Velvet.Gama Gel Polish Lilly Nails sunt produse profesionale de calitate,culori extrem de pigmentate și cu o acoperire perfectă atât pe unghiile naturale cât si pe unghiile tehnice(gel,acryl,invicta).O gamă largă de culori în tendință.Un luciu perfect care nu se estompează în timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștri să se simtă în siguranță,mulțumiți și mândri de calitatea produselor noastre.

Mod de aplicare: Împinge cuticula cu un pusher,tăiați cuticula cu forfecuța Lilly Nails cu vărful curbat,sau piliți cu capăt de freză flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer Lilly Nails,pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicați Gel de Baza/ Base/Top sau Structure Base,polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED. Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampa UV/LED Sigilați cu:Top Coat I’M Mattte, I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule Citrus Oil sau Lily Flower.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.

MADE IN SWEDEN

Culoare: NUDE
Gramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.