0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94350

Gel Polish Tinted Love

Gel Polish Tinted Love  Oja semipermanentă Lilly Nails se deosebește prin culori intens pigmentate cu o  putere mare de acoperire de la prima aplicare.Ojă semipermanentă este un hibrid între gel și oja normală,cu o textură cremoasă,păstrând strălucirea o lungă periodă de timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștri să se simtă mulțumiți,în siguranță și mândri de calitatea produselor noastre.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Tinted Love

Cod: 94350

Gel Polish Tinted Love

37,99 Lei

Adaugă în Coş
Gel Polish Tinted Love.Gama Gel Polish Lilly Nails sunt produse profesionale de calitate,culori extrem de pigmentate și cu o acoperire perfectă atât pe unghiile naturale cât si pe unghiile tehnice(gel,acryl,invicta).O gamă largă de culori în tendință.Un luciu perfect care nu se estompează în timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștri să se simtă în siguranță,mulțumiți și mândri de calitatea produselor noastre.

Mod de aplicare: Împinge cuticula cu un pusher,tăiați cuticula cu forfecuța Lilly Nails cu vărful curbat,sau cu capăt de freză flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer Lilly Nails,pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicați Gel de Baza/ Base/Top sau Structure Base,polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED. Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampa UV/LED Sigilați cu:Top Coat I’M Mattte, I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule Citrus Oil sau Lily Flower.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.

Cantitate:15ml

MADE IN SWEDEN

Culoare: NUDE
Gramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.