0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94101

Gel Polish Structure Base

Gel Polish Structure Base .O bază flexibilă recomandată pentru unghii subțiri,întărește placa unghială și acționează ca un promotor adeziv pe unghia naturală asigurandu-i rezistență si posibilitatea de a acoperi imperfecțiunile unghiei naturale.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Structure Base

Cod: 94101

Gel Polish Structure Base

37,99 Lei

Adaugă în Coş

Gel Polish Structure Base.  Este o bază rubber ce oferă longevitate de peste patru săptămâni și protejează placa unghială,Are o văscozitate crescută ,nu îngalbenește unghia în lampă,nu curge ceea ce face ca oja sa dureze mai mult.Ideală pentru modelarea apexului,prelungirea unghiei pe șablon sau unghii ciupite.Compatibilă cu toate sistemele Lilly Nails(gel,pudră acrylic,invicta si ojă semipermanentă).Structure Base este un bun adeziv pentru ornamente nail art(crystal,preciosa MAXIMA, rhinestone,rivets etc.).

Mod de aplicare: Împinge cuticula cu pusher-ul.Tociți cuticula cu un capăt de freză flacăra roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndeparta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond .Aplicați Gel de Baza/ Base/Top sau Structure Base ,polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED. Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicați un strat subțire de ojă semipermanentă polimerizați 40sec.în lampaUV/LED.Aplicați un al doilea strat de ojă și polimerizați 60sec.în lampa UV/LED. Sigilați cu:Top Coat I’M Matte, I’M GLossy or High Shine 

Cantitate:15mlGramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.