0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94306

Gel Polish Smoky Stone

Gel Polish Smoky Stone. Oja semipermanentă Lilly Nails,se deosebește prin culori intens pigmentate cu o  putere mare de acoperire de la prima aplicare.Ojă semipermanentă este un hibrid între gel și oja normală,cu o textură cremoasă,păstrând strălucirea o lungă periodă de timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștri să se simtă mulțumiți,în siguranță și mândri de calitatea produselor noastre.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Smoky Stone

Cod: 94306

Gel Polish Smoky Stone

37,99 Lei

Adaugă în Coş
Gel Polish Smoky Stone. Visezi la o manichiură pe care încă nu ai avut-o?Manichiura hibridă este o tehnică de decorare a unghiilor care funcționează excelent pentru toate iubitoarele de frumos.Extrem de durabil,rapid de realizat,ușor de învațat.Nu trece nici o săptămâna fără să inovăm ceva nou.Culori senzaționale,extrem de pigmentate și sclipitoare arată fantastic cu orice ținută.Aceste culori Lilly Nails au devenit un must -have pentru multe iubitoare de unghii și chiar stilul cu mai mult sclipici este foarte original.De aceea,considerăm că este foarte important să împărtășim cu voi exact cum facem,ce facem,de la modul cum ne creăm conținut până la nivelul următor.

Mod de aplicare : Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat,sau piliți cu capătul de freza flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicați Gel de Baza/ Base Topsau Sructure Base polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED. Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampaUV/LED.Sigilați cu:Top Coat I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule Citrus Oil sau Lily Flower.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.

Cantitate:15ml

Made in Sweden

Culoare: GRI INCHIS
Efect: Metallic
Gramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.