0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94257

Gel Polish Deep Sea Green

Gel Polish Deep Sea Green.Oja semipermanenta Lilly Nails se deosebește prin culori intens pigmentate cu putere mare de acoperire de la prima aplicare.Oja semipermanentă este un hibrid între gel și oja normală,cu o textură cremoasă ce își pastrează strălucirea o lungă periodă de timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștrii sa se simtă mulțumiți,în siguranță și mândri de calitatea produselor noastre.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Deep Sea Green

Cod: 94257

Gel Polish Deep Sea Green

37,99 Lei

Adaugă în Coş

Gel Polish Deep Sea Green.Unghiile hibride sunt o tendință de manichiură iubită de femeile din întreaga lume.Gel Polish Deep Sea Green arată minunat atât zilnic ,cât și la petreceri sau alte evenimente importante din viața ta.Gama Gel Polish Lilly Nails de oje semipermanente sunt produse profesionale de calitate ,culori pigmentate,cu o acoperire perfectă atât pe unghiile naturale cat si pe unghiile tehnice(gel,acryl,invicta).O gamă largă de culori în tendință.Un luciu perfect care nu se estompează în timp.

Mod de aplicare : Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat,sau piliți cu capătul de freza flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicați Gel de Baza/ Base Topsau Sructure Base polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED.Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampaUV/LED.. Sigilați cu:Top Coat I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule CITRUS OIL sau LILY FLOWER.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.

Made in Sweden

Culoare: VERDE
Gramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.