0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94335

Gel Polish Business Blue

Gel Polish Business Blue O culoare vibrantă și feminină unde personajele romantismului întâlnesc Albastrul în această paletă de dragoste. Gel lacurile permanente Lilly Nails asigură o rezistență de până la patru săptămâni.Conferă un aspect natural cu un grad perfect de pigmentare ce permite acoperirea oricărei imperfecțiuni.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Business Blue

Cod: 94335

Gel Polish Business Blue

37,99 Lei

Adaugă în Coş
Gel Polish Business Blue.Visezi la o manichiură pe care încă nu ai avut-o?Manichiura hibridă este o tehnică de decorare a unghiilor care funcționează excelent pentru toate iubitoarele de frumos.Extrem de durabil,rapid de realizat,ușor de învațat.Nu trece nici o săptămâna fără să inovăm ceva nou.Culori senzaționale,extrem de pigmentate și sclipitoare arată fantastic cu orice ținută.Aceste culori Lilly Nails au devenit un must -have pentru multe iubitoare de unghii și chiar stilul cu mai mult sclipici este foarte original.De aceea,considerăm că este foarte important să împărtășim cu voi exact cum facem,ce facem,de la modul cum ne creăm conținut până la nivelul următor.

Mod de aplicare : Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat,sau piliți cu capătul de freza flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicați Gel de Baza/ Base Topsau Sructure Base polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED. Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampaUV/LED.Sigilați cu:Top Coat I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule Citrus Oil sau Lily Flower.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.

Cantitate:15ml

Made in Sweden

Colectie: EDITIA IARNA 2020
Culoare: ALBASTRU
Gramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.