0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94286

Gel Polish Black Emerald

Gel Polish Black Emerald . Oja semipermanentă Lilly Nails,se deosebește prin culori intens pigmentate cu o  putere mare de acoperire de la prima aplicare.Ojă semipermanentă,este un hibrid între gel și oja normală,cu o textură cremoasă,păstrând strălucirea o lungă periodă de timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștrii să se simtă mulțumiți,în siguranță și mândrii de calitatea produselor noastre.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Black Emerald

Cod: 94286

Gel Polish Black Emerald

37,99 Lei

Adaugă în Coş
Gel Polish Black Emerald. Manichiura hibridă este o tehnică de decorare a unghiilor care funcționează bine pentru marea majoritatea femeilor.Extrem de durabil,rapid de realizat si ușor de învățat.Ce ar putea fi mai bine ?Există atât de multe sfaturi încât este dificil să găsești un singur loc al tuturor informațiilor care te interesează.Datorită nouă,veți fi mereu la curent,iar tehnicile de manichiură nu vor mai fi un secret.Sperăm că vă vor inspira!La Lilly Nails iubim ceea ce facem și chiar de la primii noștrii clienți am încercat să facem o treaba grozavă,oferind sfaturi de la alegerea produsului până la crearea mărcii.Realizarea succesului nu este ușoară,dar dacă vă place ceea ce faceți veți reuși.Noi suntem aici pentru a  vă sprijini și a vă ajuta să fiți cât mai aproape de a-l obține.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștrii să se simtă mulțumiți,în siguranță și mândri de calitatea produselor noastre.

Mod de aplicare:Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat sau mătuiți cuticula cu un  capăt de freză flacăra roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndeparta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicații Gel de Baza/ Base/Top sau Structure Base ,polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED.Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicati un strat subtire de oja semipermanenta polimerizați 40sec.în lampa UV/LED.Aplicați un al doilea strat de ojă ,polimerizați 60sec.în lampa UV/LED. Sigilați cu:Top Coat I’M Matte, I’M Glossy or High Shine Aplicați ulei de cuticule:Citrus sau Lily Flower.

Cantitate:15ml

MADE IN SWEDEN

Culoare: NEGRU
Efect: Skimmer
Gramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.