0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 943361

Gel Polish Bae on Fleek

Gel Polish Bae on Fleek .Gama Gel Polish Lilly Nails sunt produse profesionale de calitate,culori extrem de pigmentate și cu o acoperire perfectă atât pe unghiile naturale cât si pe unghiile tehnice(gel,acryl,invicta).O gamă largă de culori în tendință.Un luciu perfect care nu se estompează în timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștrii să se simtă în siguranță,mulțumiți și mândrii de calitatea produselor noastre.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Gel Polish Bae on Fleek

Cod: 943361

Gel Polish Bae on Fleek

37,99 Lei

Adaugă în Coş
Gel Polish Bae on Fleek. Visezi la o manichiură pe care încă nu ai avut-o?Manichiura hibridă este o tehnică de decorare a unghiilor care funcționează excelent pentru toate iubitoarele de frumos.Extrem de durabil,rapid de realizat,ușor de învațat.Nu trece nici o săptămâna fără să inovăm ceva nou.Culori senzaționale,extrem de pigmentate și sclipitoare arată fantastic cu orice ținută.Aceste culori Lilly Nails au devenit un must -have pentru multe iubitoare de unghii și chiar stilul cu mai mult sclipici este foarte original.De aceea,considerăm că este foarte important să împărtășim cu voi exact cum facem,ce facem,de la modul cum ne creăm conținut până la nivelul următor.Oja semipermanentă Lilly Nails ,cu o durabilitate ridicată se polimerizează atât în lampa UV, cât și în lampa LED. Atât pentru unghiile naturale, cât și constructie pe șablon. Compatibil cu toate sistemele Lilly Nails.

Mod de aplicare : Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat,sau piliți cu capătul de freza flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicați Gel de Baza/ Base Top sau Sructure Base polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampaUV/LED.. Sigilați cu:Top Coat I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule Citrus Oil sau Lily Flower.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.

Cantitate:15ml

MADE IN SWEDEN


Colectie: Summer Edition 2021
Culoare: APRICOT
Gramaj: 15ml
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.