0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94926

Editia de Primavara 2021 8pcs

Editia de Primavara 2021 Colecția conține patru culori diferite de Oja semipermanentă și patru amestecuri Glitter potrivite în pasteluri minunate. O colecție care evocă nuanțele primăverii, revenirea la viață a naturii,cireșii înfloriți,căldura razelor de soare.Sclipici clasic cu granule fine, culori sclipitoare cu reflexii minunate.Pot fi amestecate atât  în gel UV acryl, ojă semipermanentă cât și aplicat liber.

In stoc

299,00 Lei redus cu: 109,01 Lei 189,99 Lei

-36% Suport clienti +40 744 662 067

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Editia de Primavara 2021  8pcs

Cod: 94926

Editia de Primavara 2021 8pcs

299,00 Lei 189,99 Lei

Adaugă în Coş

Editia de Primavara 2021. Manichiura hibridă este o tehnică de decorare a unghiilor care funcționează bine pentru marea majoritatea femeilor.Extrem de durabil,rapid de realizat si ușor de învățat.Ce ar putea fi mai bine?Există atât de multe sfaturi încât este dificil să găsești un singur loc al tuturor informațiilor care te interesează.Datorită nouă,veți fi mereu la curent,iar tehnicile de manichiură nu vor mai fi un secret.Sperăm că vă vor inspira!La Lilly Nails iubim ceea ce facem și chiar de la primii noștri clienți am încercat să facem o treaba grozavă,oferind sfaturi de la alegerea produsului până la crearea mărcii.Realizarea succesului nu este ușoară,dar dacă vă place ceea ce faceți veți reuși.Noi suntem aici pentru a  vă sprijini și a vă ajuta să fiți cât mai aproape de a-l obține.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștrii să se simtă mulțumiți,în siguranță și mândri de calitatea produselor noastre.

Mod de aplicare:Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat sau mătuiți cuticula cu un  capăt de freză flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndeparta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond.Aplicați Gel de Baza/ Base/Top sau Structure Base ,polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED.Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicati un strat subtire de oja semipermanenta polimerizați 40sec.în lampa UV/LED.Aplicați un al doilea strat de ojă ,polimerizați 60sec.în lampa UV/LED. Sigilați cu:Top Coat I’M Matte, I’M Glossy or High Shine Aplicați ulei de cuticule:Citrus sau Lily Flower.

Editia de Primavara 2021contine:4 x Oje semipermanente -15ml 

4 xGlitter mixt cu același nume-10gr

Glitter Peaches n'Cream, Honey Love, Flamingo Dream and Cherry BlossDin aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.