0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94925

Editia de Iarna 2020

Editia de Iarna 2020 Conține patru Gel Polish și patru mix Glitter ,care se potrivesc ținutei plină de farmec din ajunul Anului Nou. Gel lacurile permanente LILLY NAiLS asigura o rezistenta de până la patru săptămâni.Se aplică cu densitate redusă în zona cuticulei si cu o acoperire mai mare în centrul unghiei.Confera un aspect natural cu un grad perfect de pigmentare ce permite acoperirea oricărei imperfectiuni.

In stoc

299,00 Lei redus cu: 109,01 Lei 189,99 Lei

-36% Suport clienti +40 744 662 067

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Editia de Iarna 2020

Cod: 94925

Editia de Iarna 2020

299,00 Lei 189,99 Lei

Adaugă în Coş

Editia de Iarna 2020 Visezi la o manichiură pe care încă nu ai avut-o?Manichiura hibridă este o tehnică de decorare a unghiilor care funcționează excelent pentru toate iubitoarele de frumos.Extrem de durabil,rapid de realizat,ușor de învațat.Nu trece nici o săptămâna fără să inovăm ceva nou.Culori senzaționale,extrem de pigmentate și sclipitoare arată fantastic cu orice ținută.Aceste culori Lilly Nails au devenit un must -have pentru multe iubitoare de unghii și chiar stilul cu mai mult sclipici este foarte original.De aceea,considerăm că este foarte important să împărtășim cu voi exact cum facem,ce facem,de la modul cum ne creăm conținut până la nivelul următor.Oja semipermanentă Lilly Nails ,cu o durabilitate ridicată se polimerizează atât în lampa UV, cât și în lampa UV/LED. Atât pentru unghiile naturale, cât și constructie pe șablon. Compatibil cu toate sistemele Lilly Nails.Sclipici clasic cu granule extra fine,pot fi amestecate atât în gel UV acryl, ojă semipermanentă cât și aplicat liber. 
Mod de aplicare : Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat,sau piliți cu capătul de freza flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond Aplicați Gel de Baza/ Base Top sau Sructure Base polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED.Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampaUV/LED.. Sigilați cu:Top Coat I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule Citrus Oil sau Lily Flower.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.


Editia de Toamna 2020 contine:4 oje semipermanente si 4 Glitter potrivite pentru serile reci și din ce in ce mai intunecate ale ,iernii. O editie de culori interesante care vă ofera unghii frumoase si sclipitoare.

Culori Charcoal, Xmas Diva, Business Blue și Vanity Pink

4 x Oje semipermanente -15ml

4 xGlitter mixt cu același nume-10gr


Colectie: EDITIA IARNA 2020
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.