0Wishlist
0Cosul meu

Cod: SZR080

Desire Gluttony Alb

Desire Gluttony Alb. Pigment extra fin, pot fi folosiți în diferite modele de nail design, deasemenea pot fi adăugate  sau amestecate atât în gel UV cât și în acryl.Pigmenții  LillyNails,sunt de cea mai bună calitate,frumos si elegant prezentate, ce  schimbă complet manichiura într-una magnifică și de durată.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Desire Gluttony Alb

Cod: SZR080

Desire Gluttony Alb

18,49 Lei

Adaugă în Coş

Desire Gluttony Alb   Nail Design este o lume imensă și nu lipsesc tehnicile de decorare,culorile sunt combinate după cum doriți,în diferite forme.Inovație,experiență si dragoste pentru ceea ce facem,sunt pilonii fundamentali ai Lilly Nails.In căteva cuvinte,nail art este un mod de a aduce bucurie oricărei culori de bază pe care o alegi și atingerea finală a manichiurii si stilului tău.

Mod de utilizare:Aplicați culoarea preferată,polimerizați 40 sec.în lampa UV/LED.Aplicați High Shine Top Coat fără strat de dispersie, polimerizati 60 sec.în lampa UV/LED.Aplicați pigmentul cu ajutorul unei pensule din silicon pe toata suprafata unghiei,îndepartați surplusul cu o pensula evantai.Polimerizati 60 sec.în lampa UV/LED.Sigilați cu High Shine Top Coat sau I’M Glossy.


Colectie: Desire Collection
Culoare: ALB
Gramaj: 2g
Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.