0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 94900

Collection Basic 18pcs

Colectia Basic  .Oja semipermanentă Lilly Nails,se deosebește prin culori intens pigmentate cu o  putere mare de acoperire de la prima aplicare.Ojă semipermanentă,este un hibrid între gel și oja normală,cu o textură cremoasă,păstrând strălucirea o lungă periodă de timp.Scopul nostru este de a-i face pe toți clienții noștrii să se simtă mulțumiți,în siguranță și mândrii de calitatea produselor noastre.

In stoc

749,00 Lei redus cu: 202,01 Lei 546,99 Lei

-26% Suport clienti +40 744 662 067

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Collection Basic  18pcs

Cod: 94900

Collection Basic 18pcs

749,00 Lei 546,99 Lei

Adaugă în Coş

Colectia Basic . Visezi la o manichiură pe care încă nu ai avut-o?Manichiura hibridă este o tehnică de decorare a unghiilor care funcționează excelent pentru toate iubitoarele de frumos.Extrem de durabil,rapid de realizat,ușor de învațat.Nu trece nici o săptămâna fără să inovăm ceva nou.Culori senzaționale,extrem de pigmentate și sclipitoare arată fantastic cu orice ținută.Aceste culori Lilly Nails au devenit un must -have pentru multe iubitoare de unghii și chiar stilul cu mai mult sclipici este foarte original.De aceea,considerăm că este foarte important să împărtășim cu voi exact cum facem,ce facem,de la modul cum ne creăm conținut până la nivelul următor.Oja semipermanentă Lilly Nails ,cu o durabilitate ridicată se polimerizează atât în lampa UV, cât și în lampa LED. Atât pentru unghiile naturale, cât și constructie pe șablon. Compatibil cu toate sistemele Lilly Nails.Sclipici clasic cu granule extra fine,pot fi amestecate atât în gel UV acryl, ojă semipermanentă cât și aplicat liber. 

Mod de aplicare : Tăiați cuticula cu o forfecuță cu varful curbat,sau piliți cu capătul de freza flacără roșie pentru cuticule. Piliți unghia naturală cu un buffer pentru a îndepărta luciul unghiei. Aplicați soluțiile pregatitoare Primer/Superbond Aplicați Gel de Baza/ Base Top sau Sructure Base polimerizați 60 sec.în lampa UV/LED Aplicați unul din gelurile Lilly Nails sau Invicta.Aplicați oja semipermanentă polimerizați 40sec.în lampaUV/LED.. Sigilați cu:Top Coat I’M Glossy or Super High Shine. Aplicați ulei de cuticule Citrus Oil sau Lily Flower.Ștergeți stratul de dispersie cu Cleanser Lilly Nails.

Colectia Basic contine:18 Oja Semipermanenta Base/Top, Soft Black, Bordeaux, Competition Red, Deep Forest, Fresh Mint, Granny Pink, Heavy Green, Midnight Blue, Naked, Neon Orange, Neon Yellow, Pecan, Shock Pink, Snow White, Soft Pink, Vanilla Brown och Wedding Time


Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.