0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 45124

Capat de Freza Precision Power Verde Pentru Stangaci

Capat de Freza Precision Power Verde este un capăt de freză fin dedicat persoanelor stângace capătul de freză poate fi folosit atât pentru manichiură căt și pentru pedichiură.Folosit corect nu degajă căldură. Rezistent la materiale alcaline. Se recomandă dezinfectarea înainte de folosire.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Capat de Freza Precision Power  Verde Pentru Stangaci

Cod: 45124

Capat de Freza Precision Power Verde Pentru Stangaci

90,99 Lei

Adaugă în Coş

Capat de Freza Precision Power Verde- Pentru Stangaci . Se folosesc doar de către persoanele stângace,pe direcția de rotație Reverse(REV) pentru îndepărtarea ojei semipermanente cu apex bazei rubber sau a gelului UV.Acesta este rezistent,lamele dispuse pe suprafața de lucru a capetelor de freză din carbid au scopul de a îndepărta materialul pilit,în același timp lăsănd în urma lor o suprafață netedă.Cu cât lamele capetelor de freză sunt mai adânci ,cu atât gradul lor de abrazivitate este mai mare și prin urmare ,au capacitatea de a îndepărta mai mult material.De aceea,este foarte important să investești atât într-o freză electrică de calitate,cât și să o folosești împreună cu niște capete de freză bune.

Folosit corect nu degajă căldură.

Rezistent la materiale alcaline.

Se recomandă dezinfectarea după fiecare folosire.

Made in Germany


Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.