0Wishlist
0Cosul meu

Cod: 7424

Brow Lamination Lifting no.1

Solutie Laminare Sprancene Brow Lamination  Lifting no.1soluția nr 1 pentru laminarea sprâncenelor .Se aplică la baza sprâncenelor,evitând contactul cu pielea. Procedura de laminare ajută la întărirea firelor de păr, le conferă volum și forma dorită, previne ruperea și face ca culoarea naturală să fie mai saturată.

 Livrare rapida

Comanda inainte de ora 12.00 si vom trimite comanda in aceeasi zi!

 Experienta indelungata in industrie

Peste 13 ani experienta

Brow Lamination Lifting no.1

Cod: 7424

Brow Lamination Lifting no.1

64,90 Lei

Adaugă în Coş

Solutie Laminare Sprancene Brow Lamination Lifting no.1 Noul trend în materie de frumusețe naturală și seducătoare.Laminarea este o procedură non-invazivă de curbare,lifting,îngroșare,hrănire și colorare a sprâncenelor.Laminarea  sprâncenelor este destinată tuturor iubitoarelor de frumos care doresc sprâncenelor căt mai naturale.Solutie Laminare Sprancene Brow Lamination  Lifting no.1soluția laminare sprâncene cu ajutorul căreia sprâncenele sunt ridicate de la rădăcină pentru o perioadă de 8 săptămâni,cu ajutorul bigudiurilor din silicon.Laminarea sprăncenelor asemănătoare cu cea a genelor,îti oferă lifting si le face să pară mai groase.Laminarea sprâncenelor ajută la umplera golurilor și iți oferă iluzia unor sprâncene voluminoase.Laminarea sprâncenelor  este varianta simpla si mai putin costisitoare decât tatuarea lor.Rezultatele sunt vizibile încă de la prima aplicare.Laminarea sprâncenelor include redefinirea acestora și oferirea unei forme noi ce îți va schimba viața.

Instrucțiuni de folosire:

Curățați zona sprâncenelor. Nu utilizați produse pe bază de ulei.Pentru o curățare aprofundată și pregătirea sprâncenelor la procedură, cu ajutorul periei, aplicați pe firele de sprâncene Blossom sau Cotton șampon-spumă pentru curățarea profundă a sprâncenelor.Spălați orice spumă rămasă cu apă sau soluție.Creați forma dorită a sprâncenelor sau a genelor cu un instrument special(isolator) Fixați firele de păr în direcția corectă folosind adezivul pentru laminarea a sprâncenelor și a genelor.Aplicați compoziția №1 pe toată lungimea sprâncenelor sau a genelor, retrăgându-vă 1-2 mm de rădăcini. Se lasă 5-6 minute normal, 6-8 minute mediu, 8-10 minute gros, timpul de expunere depinde de structura și grosimea firelor de păr. După ce a trecut timpul, îndepărtați cu atenție rămășițele cu tamponul de bumbac uscat sau cu micro-periuța, deplasându-vă în direcția de la rădăcini până la capetele firelor de păr.Aplicați compoziția №2 pe toată lungimea genelor și sprâncenelor, retrăgându-vă 1-2 mm de la rădăcini. Se lasă 7-9 minute, timpul de expunere depinde de structura și grosimea firelor de păr. După ce a trecut timpul, îndepărtați cu atenție rămășițele cu un tampon de bumbac uscat sau cu o micro-periuța, deplasându-vă de la rădăcini până la capetele firelor de păr.

După îndepărtarea compoziției № 2, dacă este necesar, sprâncenele sau genele pot fi colorate. Atenţie! Timpul de expunere a colorantului în procesul de laminare a este mult mai mic decât în ​​timpul colorării obișnuite și nu depășește 2-3 minute. Înainte de nuanțare, citiți cu atenție instrucțiunile.

Îndepărtați colorantul cu un tampon de bumbac uscat.

Aplicați compoziția  4 Keratin cu ajutorul cărora sprâncenele își recapătă strălucirea și devin suple și mai puțin sensibile ,oferă  o hidratare intensă și strălucire.

IMPORTANT! Este interzisă udarea sprâncenelor timp de 24 de ore! În termen de 48 de ore nu expuneți sprâncenele la efecte termice și mecanice.

Produs Vegan

Termen de valabilitate:3 luni de la deschidere

A se păstra cu capacul închis,în loc răcoros și ferit de lumină.

Vă rugăm să cumparați soluțiile noastre doar dacă ați  urmat cel puțin un curs de inițiere în domeniul de lashmaking

Din aceeasi categorie

Fotografiile de prezentare au caracter informativ și pot exista diferențe de nuanțe si mărimi între fotografie si produs real.